Banner

Pennautier

Toon aanbod
Niet alleen de historie van het geroemde Château de Pennautier gaat ver terug, ook de samenwerking tussen Okhuysen en de familie De Lorgeril kent een lange geschiedenis. Twintig jaar geleden begonnen we met de Chardonnay van L’Orangeraie de Pennautier. In de daaropvolgende jaren is onze collectie van Pennautier-wijnen gestaag doorgegroeid. De wijnen blijven ons dan ook positief verrassen: ieder oogstjaar weer is de kwaliteit simpelweg fantastisch. En doordat het huis zowel ‘wijnen voor alledag’ maakt als exclusieve cuvées - beide bovendien met een voorbeeldige verhouding tussen prijs en kwaliteit - heeft het domein voor ieder wat moois te bieden en verveelt het nooit.

Onze twintigjarige samenwerking was voor ons een mooie aanleiding om deze bijzondere collectie wijnen eens extra onder de aandacht te brengen bij u! In de bijgesloten mailing vindt u aan de ene zijde de heerlijke Orangeraie-wijnen, waarvoor als vanzelfsprekend de aantrekkelijke huiswijnenkorting geldt. Aan de andere zijde pronken de topcuvées ‘Marquis de Pennautier’ (die onlangs nog de hemel werd ingeprezen door Onno Kleyn in de Volkskrant en ook van Pieter Nijdam alle lof ontving in De Telegraaf) en de veelgeprezen ‘Château de Pennautier Terroirs d’Altitude rouge’.

Tip! Handige ‘Pennautier-wijntas’ ter waarde van €8,95 cadeau bij iedere bestelling van minimaal 36 flessen uit deze mailing!

Duur actie: 23-07-2015 t/m 31-08-2015

Lees meer over deze actie in de folder: download pdf.

Waar heb je zin in?

Wijnen

Filter wijnen