De kerstmenu's van Anne-Ruth en Eva

De kerstmenu's van Anne-Ruth en Eva

Voor ons dubbeldikke kerstnummer vroegen wij twee gerenommeerde dames uit de gastronomie om een kerstmenu voor ons samen te stellen. Dit resulteerde in een groene kerst met (kook)boekenschrijfster Eva Posthuma de Boer en een klassieke kerst met receptontwikkelaar en foodfotograaf Anne-Ruth Dekker (@parelsvanruth).Eva kennen we natuurlijk al langer van haar geweldige columns in de Vinée Vineuse en de heerlijke recepten die zij dit jaar selecteerde bij respectievelijk onze wildplukker Edwin Florès, de Groente Amsterdammer Kasper Hoex, aspergeteler Johan Buijs en eerlijke visser Jack Zwagerman. Ook lieten wij voor iedere column die Eva schreef een wijn op haar stoep achter, waar zij uiteraard een tongstrelend recept bij maakte. Alle filmpjes zijn terug te kijken op haar Instagram!


Anne-Ruth is een nieuw gezicht voor Okhuysen, wij alleen niet voor haar. Ruth is namelijk een echte Haarlemse en scharrelt graag langs alle bijzondere adresjes in onze mooie stad. Voor haar wijn ging ze altijd al naar de winkel in de Gierstraat en nu is daar dus deze samenwerking uit voortgekomen. Met haar passie voor eerlijke ingrediënten, lekker eten, mooie wijnen en perfecte plaatjes, is zij de ideale partner!


En, wat wordt het; de heerlijke vega gerechten van Eva of toch de kerstklassiekers van Anne-Ruth? Hoe dan ook een smakelijke kerst wordt het gegarandeerd, fijne feestdagen gewenst!