Het combineren van wijn en spijs wordt een steeds groter wordend thema. Met de juiste combinaties kun je van zowel de wijnen als de gerechten nog meer genieten! Tijdens deze cursus geven wij enkele handvatten en adviezen om de mooiste wijn-spijscombinaties te maken. Gedurende deze leerzame en smakelijke avond legt vinoloog Max Funcke de basisconcepten uit. Deze kunnen vervolgens thuis worden toegepast. De begeleidende hapjes worden verzorgd door lokale restaurants en leveranciers.
Max is afgestudeerd Vinoloog van de
Wijnacademie. Hij deelt zijn passie voor wijn het liefst met zo veel mogelijk
mensen, en daarom past het begeleiden van cursussen en proeverijen helemaal in zijn
straatje. Dit doet hij naast zijn werk als wijnadviseur in onze winkel
aan de Gierstraat.
Nog 11 plekken beschikbaar
Woensdag 13 maart 2024, 19.00 uur
1 avond
In de wijnkelders onder Wijnwinkel Okhuysen
per persoon
Door je in te schrijven ga je akkoord met de .
Door je persoonlijke gegevens te verwijderen wordt de toegang tot je account verwijderd. Hierdoor kan je niet meer bij je bestelgeschiedenis en andere gegevens.