Proeverijen op verzoek

Proeverijen op verzoek

Proeverijen op verzoek

Om slechts een aantal geliefde thema’s te noemen:

  • "Hoe proef je wijn?" Aan de hand van acht verschillende wijnen (welke passen in het seizoen) wordt het proeven nader toegelicht.
  • Wijn en spijs; een proeverij waarbij u leert wijnen en spijzen te combineren. Na de proeverij bestaat de mogelijkheid om (een deel) van de geproefde wijnen te nuttigen tijdens een diner in één van de geselecteerde restaurants (Karmozijn, het Goede Uur, Brick of Lambermons).
  • Franse avond; een proeverij die in het teken staat van de “Franse” wijnen.
  • Wijn- en kaasproeverij; al dan niet in samenwerking met restaurant Het Goede Uur of Kaashandel Bourgondisch Lifestyle.

Uiteraard kunt u te allen tijden contact opnemen met onze wijndocent Vincent Oostlander om andere mogelijkheden te bespreken.

Docent naame

Wijndocent Cente Oostlander

Cente Oostlander is onze wijndocent. Hij wordt regelmatig bijgestaan door één van de andere vinologen van Okhuysen. Cente is 'Register Wijndocent'. Dit houdt in dat Stichting Wijn Onderwijs Nederland hem officieel erkend heeft als docent met goede kwalificaties en uitgebreide actuele kennis. Er zijn slechts 22 Register Wijndocenten in Nederland.

Proeverijen op verzoek