Ons Team


Larry Renardel de Lavalette

Larry Renardel de Lavalette

Manager Sales & Service, Vinoloog

Larry heeft niet alleen een hele lange naam, maar ook een lange staat van dienst bij Okhuysen en daarmee een schat aan ervaring. Larry stuurt de binnendienst aan, heeft een verregaande assortimentskennis en adviseert vele relaties bij hun bestellingen. Italië is Larry zijn persoonlijke favoriet, maar zijn kennis reikt -met name op het vlak van Bordeaux en Bourgogne- veel verder.

Larry's huidige favoriete wijn

Frizzante Nera Spago - Prosecco Colli Trevigiani
Job Joosse

Job Joosse

Relatiebeheerder & Wijnadviseur, Magister Vini

Job begon ooit als sommelier en heeft ondertussen een veelzijdige functie bij Okhuysen. Zo is hij relatiebeheerder, schrijft voor de Vinée Vineuse en is onderdeel van het inkoopteam. Daarnaast verzorgt hij ook proeverijen en masterclasses. Job is in 2016 geslaagd voor de opleiding Magister Vini, de hoogste wijnopleiding van Nederland. Job is de elfde en tevens jongste Magister Vini tot nu toe.

Job's huidige favoriete wijn

Gamay Touraine
Jonna Cupido

Jonna Cupido

Wijnadviseur, Vinoloog i.o.

Jonna is onze nieuwste aanwinst op de afdeling verkoop binnendienst. Werkelijk verzot van wijn zet zij haar carrière hierin voort. Van leidinggevende in een wijnbar, naar het opzetten van een nieuwe wijnspeciaalzaak, vele facetten heeft zij gezien of gedaan. Jonna werkte als sommelier in diverse restaurants en rondt momenteel haar vinologenopleiding aan de wijnacademie af. De beleving van wijn en de verbinding die het creëert laait haar passie aan. Ook duikt ze graag in wijn-spijscombinaties, maakt ze wijnreizen én deelt ze haar wijnervaringen op haar Instagram pagina.

Niels Ypenburg

Niels Ypenburg

Wijnadviseur, Vinoloog

Niels is een van de drijvende krachten achter de schermen, naast administratie en verkoopadvies is hij verantwoordelijk voor databasemanagement en statistiek. Via zijn vader (ook wijnhandelaar) vergaarde hij de nodige kennis over Duitse wijnen, maar er zijn weinig gebieden waar Niels niet graag een glas wijn uit drinkt.

Niels huidige favoriete wijn

Encinas - Bierzo
Sophia van Wechem

Sophia van Wechem

Wijnadviseur, WSET3

Naast een passie voor wijn, heeft Sophia ook een liefde voor koffie. De afgelopen tien jaar was zij namelijk coffeebard bij Nespresso. Sophia is geen onbekende voor Okhuysen, haar ouders zijn al sinds jaar en dag klant en zo kwam Sophia ook uiteindelijk bij Okhuysen terecht. Klantbeleving en verkoop zijn skills die zij tot in haar tenen bezit en die gaat ze nu inzetten om onze klanten de beste wijnbeleving te geven.

Jonathan Nieuwenweg

Jonathan Nieuwenweg

Wijnadviseur, vinoloog i.o.

Jonathans achtergrond ligt in de horeca, bij zowel hotels als restaurants. Zijn passie voor wijn is ontstaan tijdens de opleiding aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Tijdens deze opleiding is Jonathan een half jaar in Zuid-Afrika geweest voor een wijnstudie aan de Cape Wine Academy, en daarna is hij nog een jaar voorzitter geweest van een studenten-wijnvereniging. Jonathans hobby’s zijn muziek maken (drums, gitaar en piano), koken en lekker eten.

Wander Deijns

Wander Deijns

Wijnadviseur, WSET3

Wander heeft een grote passie voor wijn-spijscombinaties sinds hij de opleiding tot gastronoom-sommelier heeft afgerond. Wander is sommelier geweest bij verschillende restaurants en wijnbars. Tegenwoordig zijn het vaak Italiaanse en Duitse wijnen waar zijn voorkeur naar uitgaat, maar hij gaat nog regelmatig bij zijn eerste wijnliefde op bezoek: de Elzas. In zijn vrije tijd fietst Wander veel, kookt hij graag en gaat hij regelmatig op reis naar wijngebieden in Europa.