Wijn & Spijs

11 februari 2016

1 avond

11 februari 2016

Wijn & Spijs

Wijn & Spijs

Het combineren van wijn en spijs is voor steeds meer mensen een geliefd thema. Met de juiste combinaties kunt u van zowel de wijnen als de spijzen nog meer genieten! Tijdens deze cursus geven wij u enkele handvatten en adviezen om de mooiste wijn- en spijscombinaties te maken. Na deze avond zal het combineren van wijn en spijs u makkelijker afgaan en zult u nog meer plezier beleven aan uw met zorg bereide diner!


Docent naame

Wijndocent Cente Oostlander

Cente Oostlander is onze wijndocent. Hij wordt regelmatig bijgestaan door één van de andere vinologen van Okhuysen. Cente is 'Register Wijndocent'. Dit houdt in dat Stichting Wijn Onderwijs Nederland hem officieel erkend heeft als docent met goede kwalificaties en uitgebreide actuele kennis. Er zijn slechts 22 Register Wijndocenten in Nederland.

Wijn & Spijs

11 februari 2016

1 avond

In de kelders aan de Gierstraat


42 50

per persoon